Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Atatürk İlkokulu'ndan hanımlara özel gece

Atatürk İlkokulu

Erdek Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği organizasyonunda “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle hanımlara yönelik gece düzenlendi.
Aleyna Seçkin Düğün Salonunda gerçekleşen eğlence programında yaklaşık 600 bayan bir araya gelerek eğlenmenin tadını çıkarırken, geceye eşlik eden ses sanatçısı Hicran, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Gecede katılımcılara hitap eden Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Emel Eren, "Kadın başlangıçtır tüm İnsanlığı yeşerten. Kadın ilhamdır tüm güzellikleri simgeleyen. Kadın aşktır kalbi en derine uzanan ve kadın sanattır dünyayı yaşanabilir kılan. Bugün kendi değerlerimizin farkında olduğumuz bir gün olsun.

Kalbi ışıldayan tüm meleklerin kadınlar günü kutlu olsun. Bizleri bu gecede yalnız bırakmayıp gelen sizlere, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden coşkulu yemek kura çekimi ve kazananlara hediyelerin dağıtılması ile son buldu.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı